Een RODE Alfa Romeo MiTo voor een GELE Ballon

Gele BallonArjan de Putter had het idee opgevat om via het oprichten van een website www.geleballon.nl een zodanig aantal ruiltransacties te doen die uiteindelijk zouden resulteren in het bezitten van een nieuwe Saab 9-5.

Het idee is natuurlijk niet nieuw en er zijn ook wel diverse boeken over verschenen maar het stelt de mensen en hun gedachten wel weer op scherp. Mede door alle ervaringen en connecties die Arjan eraan over heeft gehouden, heeft hem doen besluiten er zijn eigen bedrijf van te maken en wel onder de naam  Fast Concepts (www.fastconcepts.nl).

Zo zie je maar weer eens waar “Out of the Box” denken toe kan leiden.
Arjan moet voor zijn nieuwe bedrijf erg veel reizen en als startend ondernemer probeert hij de kosten dan een beetje in de hand te houden. Zodoende was hij op zoek naar een nieuwe auto en de nieuwe 9-5 past helaas nog niet in het plaatje. Maar hij zocht wel een onderscheidende auto.

Daarom konden wij hem voorzien van een nieuwe, aantrekkelijk geprijsde en wegenbelastingvrije Alfa Romeo MiTo 1.3 JDTm Eco Progression.

Een Alfa hoort ROOD te zijn en de Ballon is GEEL maar daar zijn tegenwoordig creatieve oplossingen voor in de vorm van bestickering.
Op het moment van afleveren was de Alfa nog niet zover maar we zullen zien wat de toekomst brengt.

Dit bericht is geplaatst onder Nieuws