Speciale bandenacties bij Grouwstra Auto’s

Nu de herfst weer officieel zijn intrede heeft gedaan, is traditioneel de tijd aangebroken om de zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Grouwstra Auto’s heeft momenteel een aantal speciale acties lopen met betrekking tot winterbanden (zie advertentie elders in deze Autopaper).

“We bieden bij Grouwstra Auto’s winterbanden tegen zeer scherpe prijzen aan”, zegt Edwin Grouwstra. “Uiteraard kunnen klanten indien gewenst ook gewoon zomerbanden bij ons aanschaffen, indien deze aan vervanging toe zijn doordat ze bijvoorbeeld te glad zijn geworden. Ook voor zomerbanden geldt dat we deze uitermate scherp geprijsd aanbieden. Dit kunnen we bij Grouwstra Auto’s doen doordat we de banden in zeer grote aantallen hebben ingekocht.”

Bandenspecialist

Hoewel de zomer nog maar net achter de rug is, geeft Edwin aan dat het zeker niet te vroeg is om nu alvast bij Grouwstra Auto’s langs te komen voor een bandenwissel.
“Op de radio heb ik laatst alweer iemand horen zeggen dat er een strenge winter wordt voorspeld. Je weet natuurlijk nooit hoe dit exact uitpakt, maar voor je het weet hebben we straks daadwerkelijk in Nederland met een horrorwinter te maken. Als automobilist kun je er met betrekking tot het wisselen van banden dan ook het beste snel bij zijn, want voor hetzelfde geld zijn winterbanden over een maand moeilijker aan te leveren. Terwijl ze dan als gevolg van winterse omstandigheden misschien écht nodig zijn.”

Ook bij niet-winterse omstandigheden bieden winterbanden echter extra veiligheid op de weg. “Bij een temperatuur lager dan acht graden wordt omwille van de veiligheid al geadviseerd om met winterbanden te rijden”, weet Edwin.
“En ook bij regen zijn ze aan te raden vanwege een betere waterafvoer. Omdat we bij Grouwstra Auto’s een allround bandenspecialist zijn, kunnen we klanten ook helpen met de opslag van hun zomerbanden. Verder investeren we doorlopend in de meest moderne apparatuur. Recent hebben we bijvoorbeeld een nieuw uitlijnapparaat aangeschaft dat volledig computergestuurd is.”

Wisseldagen

Klanten die toe zijn aan een bandenwissel kunnen daarvoor in Deventer een afspraak maken met Grouwstra Auto’s aan de Maagdenburgstraat of bij Grouwstra Personen- en Bedrijfswagens / Saab Service Deventer aan de Revalstraat. “We organiseren echter ook een aantal zaterdagen per jaar speciale wisseldagen voor het monteren van winter- of zomerbanden”, meldt Edwin. “Dat zijn altijd heel gezellige dagen. Het is voor ons verder een mooi moment om weer even contact te hebben met onze klanten en we zorgen dan ook dat er koffie met gebak klaarstaat.”

Wie zich op de hoogte wil stellen van de eerstvolgende bandenwisseldag bij Grouwstra Auto’s kan hiervoor het beste de website van het autobedrijf (www.grouwstra.nl) in de gaten blijven houden.

Dit bericht is geplaatst onder Nieuws