Auto garage Deventer

Grouwstra Auto’s is een auto garage in Deventer met vele jaren ervaring. We zijn in 1991 opgericht en zijn sindsdien een begrip geworden in Deventer. U kunt bij ons voor alles terecht, van het kopen van een splinternieuwe auto tot het laten repareren van een oude roestbak. In onze showroom treft u een groot aanbod aan auto’s aan, met auto’s in alle prijsklassen en geschikt voor elke bestuurder. Daarnaast kunt u bij ons auto’s leasen en huren via Autohopper. Als u op zoek bent naar een auto garage in Deventer hoeft u niet verder te kijken dan Grouwstra Auto’s. Wij kunnen u met alles helpen. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat Grouwstra Auto’s voor u kan betekenen

Onze auto garage in Deventer kan u op diverse manieren van dienst zijn. We hebben onze diensten en producten voor u gemakshalve in een overzichtelijk lijstje gezet:

  • De verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s, met levenslange gratis APK bij elke verkochte auto inbegrepen;
  • Autoverhuur via Autohopper;
  • Lease en private lease;
  • Reparatie en/of onderhoud van auto’s van alle merken;
  • APK keuringen;
  • Auto’s uitlijnen;
  • Storingen uitlezen;

Nooit zonder vervoer met Grouwstra Auto’s

Bij Grouwstra Auto’s vinden we het belangrijk dat u nooit zonder vervoer komt te zitten. Staat uw auto bij ons voor een APK keuring, een reparatie- of onderhoudsbeurt? Wij regelen vervangend vervoer voor u zodat u altijd mobiel blijft. Ook bieden we een gratis haal- en brengservice aan. Indien gewenst kunnen we uw auto op een vooraf afgesproken tijdstip bij u ophalen, om hem vervolgens nadat we er klaar mee zijn weer bij u af te leveren. Is het dusdanig erg gesteld met uw auto dat u hem niet meer naar onze auto garage in Deventer kunt toerijden? We bieden u dan een thuisservice aan en komen gewoon bij u langs! Met Grouwstra Auto’s blijft u dus altijd mobiel!

Bel ons nu!

Op zoek naar een auto garage in Deventer of omgeving? Kies dan voor Grouwstra Auto’s. Door voor ons te kiezen kiest u dus voor een auto garage te Deventer met veel ervaring. Wij zijn gevestigd op twee locaties in Deventer. Voor een offerte of voor meer informatie kunt u ons gerust bellen. Grouwstra Auto’s B.V. is te bereiken via 0570-621600, en Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s B.V. via 0570-677876. Ook kunt u het contactformulier op onze site invullen. Wij komen dan zo snel als mogelijk op u terug.