Autohopper autoverhuur

Goedkoop een auto huren in Deventer!!

Eenvoudig snel en goedkoop een auto huren of shortleasen en komt u uit Deventer, Schalkhaar, Diepenveen of Lettele? Bij Autohopper Autoverhuur Grouwstra in Deventer bent u aan het juiste adres.

Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s, bestelbusjes, bakwagen met electrische laadklep  en personenbussen tegen scherpe tarieven. U huurt bij ons al een nieuwe auto voor maar € 19,- per dag

Zakelijk verhuur en Shortlease:

Heeft u zakelijk een auto nodig? Klein zakelijk of groot zakelijk, Autohopper Grouwstra heeft voor u de gewenste mobiliteitsoplossing.

Voor werknemers, freelancers, tijdelijke werknemers of stagiairs is een huurauto of een shortlease auto ideaal voor korte of lange periodes.
Onze auto’s zijn nieuwe luxe personenauto’s van klein tot groot, minimaal voorzien van 5 deuren, airco en een audio installatie.

Een shortlease auto kan op korte termijn ingezet worden, op een locatie naar wens afgeleverd worden en een looptijd hebben van één tot 18 maanden


Kijk voor meer informatie op de website www.autohopper.nl of volg ons op twitter@autohopper en blijf zo op de hoogte van de laatste acties

De professionele huurauto’s van Autohopper bij

Autohopper Logo nieuwe stijl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dennis Hansler of Roy Brokken

 

Goedkoop een auto huren in Deventer!

Wilt u een auto huren in Deventer en bent u daarom op zoek naar een autoverhuur bedrijf in Deventer? Wilt bijvoorbeeld een personenbus, een cabrio of een Audi huren in Deventer? Dan bent u bij Autohopper Autoverhuur Grouwstra in Deventer aan het juiste adres! Bent u woonachtig in Deventer, Schalkhaar, Diepenveen of Lettele en zoekt u een budget autoverhuur in Deventer? Bij ons kunt u eenvoudig snel en goedkoop een auto huren of shortleasen. Autoverhuur Autohopper Grouwstra te Deventer verhuurt namelijk nieuwe luxe personenauto’s, bestelbusjes, bakwagens met een elektrische laadklep en personenbussen tegen zeer scherpe tarieven. U huurt bij ons al een nieuwe auto voor maar €19,- per dag! Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Autoverhuur Autohopper Grouwstra?

Autoverhuur Autohopper Grouwstra te Deventer

Al sinds 1991 is Grouwstra Auto’s een waar begrip in de regio Deventer. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een schitterend pand aan de Maagdenburgstraat en is ons bedrijf direct gelegen aan de A1 bij Deventer-Oost. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe fijn het is om mobiel te zijn, kunt u met een geldig rijbewijs ook bij Grouwstra Auto’s terecht voor budget autoverhuur in Deventer. Bent u dus op zoek naar een autoverhuur bedrijf in Deventer, dan kunt u bij Grouwstra Auto’s terecht! Wij verhuren onze auto’s via Autohopper: dit betekent voor u dat u snel en eenvoudig een auto kunt huren tegen de scherpste tarieven en heldere voorwaarden. Wilt u een auto, een bestelbusje, een cabrio of een personenbus huren in Deventer? Dankzij ons grote aanbod is alles is mogelijk bij Autoverhuur Autohopper Grouwstra! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor zakelijk huren en shortlease. Het zakelijk huren van een auto kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden aan freelancers, werknemers met tijdelijk werk of stagiairs die voor een korte of lange periode een auto willen huren. Een shortlease auto kan bijvoorbeeld op korte termijn ingezet worden, op een locatie naar wens afgeleverd worden en een looptijd hebben van 1 tot 18 maanden.

Een auto huren bij Autoverhuur Autohopper in Deventer

Wanneer u besluit om een auto te huren bij Autoverhuur Autohopper Grouwstra in Deventer, dan bent u altijd verzekerd van goede en heldere voorwaarden. Elke bestuurder, van de beginner tot aan de ervaren, kan bij ons terecht voor het huren van een auto. De voordelige tarieven die wij rekenen voor onze autoverhuur in Deventer zijn inclusief BTW. Daarnaast krijgt u 100 vrije kilometers per dag. Voor de extra kilometers die u maakt, wordt €0,18 per kilometer gerekend. Ook zit er een verzekering bij de prijs van de huurauto inbegrepen (met een verplicht eigen risico van €500,- per schade). Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur Autohopper Grouwstra te Deventer, dan krijgt u altijd een perfect onderhouden huurauto. Onze auto’s zijn altijd nieuw geleverde, frisse auto’s met een luxe uitvoering, minimaal 5 deuren, airco en een audio installatie.

Andere diensten van Grouwstra Auto’s

Naast het huren van een auto kunt u bij Grouwstra Auto’s ook terecht voor een van onze andere diensten. Zo verkopen wij nieuwe en gebruikte auto’s, inclusief een levenslange gratis APK keuring, kunnen wij voor alle merken auto’s reparatie- of onderhoudswerkzaamheden verrichten, inclusief een gratis haal- en brengservice én leasen en private leasen wij auto’s.

Neem direct contact op!

Bent u op zoek naar een autoverhuur bedrijf in Deventer? Kijk dan voor meer informatie op de website www.autohopper.nl of volg ons op twitter@autohopper om op de hoogte te blijven van de laatste acties. Wilt u direct een auto huren? Neem dan contact met ons op!