Grouwstra4Lease

054

AANBIEDING

Volvo V40 D4 190pk Ocean Race Business 14% Bijtelling

Bouwjaar 12-2014

Km.stand 47.500

Kleur Inscription White Pearl

Voorzien van Leder, Navigatie, Panoramadak, Achteruitrijcamera

DEZE VOLVO KUNT U FULL-OPERATIONAL LEASEN V.A. € 649,- EXCL. BTW 48mnd/20.000km p.j.

 

Welkom bij Grouwstra4Lease

Bij Grouwstra Auto’s heeft u de mogelijkheid om een auto te leasen. Wanneer u een auto least betaalt u maandelijks (voor een vooraf overeengekomen termijn) een vast bedrag. Daarvoor krijgt u het recht om van een auto gebruik te maken terug. Doorgaans zitten alle kosten die komen kijken bij het autorijden bij het leasen inbegrepen. Dat geldt ook voor eventuele onderhoudskosten. Daarom kan het zo zijn (en dit is regelmatig het geval) dat een auto leasen goedkoper uitvalt dan een auto aanschaffen.

Er zijn diverse vormen van een autoleasen. Naast het wat bekendere zakelijk leasen van een auto, is private leasen inmiddels ook in opkomst. Daarmee wordt gedoeld op het leasen van een auto voor privé gebruik. Grouwstra Auto’s biedt beide vormen van leasen aan. Ook kunt u bij ons terecht voor Operational Lease en Short Lease. Bent u benieuwd welke vorm van leasen het meest geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze verkoopadviseurs!

Waarom leasen bij Grouwstra Auto’s?

Bij ons kunt u leasen bij de bron. Dit betekent voor u dat u slechts met 1 aanspreekpartner te maken heeft en met alles rondom uw mobiliteit onder 1 dak terecht kunt. Een auto leasen in plaats van een auto kopen is om meerdere redenen voordelig. Allereerst is het makkelijker. Verder betaalt u een vast bedrag per maand, waardoor u meer zekerheid heeft en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een auto leasen doet u bij Grouwstra Auto’s omdat:

  • Onestopshopping;
  • Flexibel;
  • Servicegericht;
  • Vervangend vervoer;
  • Leasing mogelijk van elk merk nieuwe personen- en lichte bedrijfsauto;

Ook het leasen van een jonge gebruikte personen- en bedrijfsauto is mogelijk.

Contact opnemen?

Heeft u interesse in het leasen van een auto bij Grouwstra Auto’s? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over het leasen van een auto. Wij voorzien u graag van advies. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen!

Operational Lease  Short Lease