Auto huren Deventer

Een auto huren in Deventer of omgeving doet u bij Grouwstra Auto’s. Wij hebben al ruim 26 jaar ervaring en kunnen u de beste service en scherpste tarieven aanbieden. Grouwstra Auto’s kent een groot aanbod en verhuurt onder meer nieuwe luxe personenauto’s, bestelbusjes, bakwagens met een elektrische laadklep en personenbussen. Bij ons huurt u al vanaf €19 per dag. We verhuren ook zakelijk. Huurauto’s of shortlease auto’s kunnen een goede uitkomst bieden voor veel (al dan niet tijdelijke) werknemers, freelancers of stagiairs. Zo heeft Grouwstra Auto’s voor ieder wat wils, met auto’s voor beginnende bestuurders tot zeer ervaren bestuurders. Een auto huren in Deventer bij ons gaat via Autohopper. Daardoor huurt u bij ons tegen scherpe prijzen en met heldere voorwaarden. Wilt u meer informatie? Bel ons dan, of neem contact met ons op via onze website.

Auto huren in Deventer bij Grouwstra Auto’s

Grouwstra Auto’s is opgericht in 1991 en is in Deventer gevestigd op twee verschillende locaties. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedere Nederlander met een geldig rijbewijs mobiel kan zijn, hebben we ervoor gekozen om ook auto’s te verhuren. Dit doen wij via Autohopper. Voor u betekent dat dat u simpel en eenvoudig tegen de beste tarieven auto’s of busjes kunt huren. Tevens bent u verzekerd van goede voorwaarden. De prijs die u betaalt is inclusief BTW. Daarnaast krijg u 100 vrije kilometers per dag. Voor extra kilometers wordt €0,18 per kilometer gerekend. Ook zit een verzekering bij de prijs inbegrepen (met een eigen risico van €500 per schade). Hiervoor krijgt u een perfect onderhouden huurauto terug. De door Autohopper geleverde auto’s zijn altijd nieuw geleverde, frisse auto’s met een luxe uitvoering (waaronder airco en een radio).

Andere producten en diensten;

U kunt bij ons naast het huren van auto’s ook gebruik maken van talloze andere diensten die wij aanbieden. Zo verkopen wij ook nieuwe en gebruikte auto’s, inclusief levenslange gratis APK bij elke auto die verkocht wordt. Verder kunnen wij voor auto’s van alle merken reparatie- of onderhoudswerkzaamheden verrichten. Daarbij bieden we u tevens een gratis haal- en brengservice aan. Indien gewenst zorgen wij in dat geval ook voor vervangend vervoer. Ook leasen en private leasen wij auto’s. Het voordeel van bij ons leasen is dat u slechts met 1 aanspreekpartner te maken heeft en met alles bij ons terecht kunt. Het is mogelijk om van elk merk nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto’s te leasen.

Neem nu contact op!

Als u een auto wilt huren in Deventer of omgeving bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0570-621600 (Grouwstra Auto’s B.V.) of 0570-677876 (Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s B.V.). U kunt ook het contactformulier op onze site invullen, of ons een e-mail sturen.