Autobedrijf Deventer

Bent u op zoek naar een autobedrijf te Deventer of omgeving? Grouwstra Auto’s is een autobedrijf gevestigd in Deventer. Bij ons kunt u gemakkelijk en goedkoop een auto huren of leasen. Wij hebben een groot aanbod aan auto’s, met auto’s vanaf €750 tot €50.000 en auto’s voor beginnende bestuurders tot de laatste bestuurder. Zo verhuren we onder meer nieuwe luxe personenauto’s, bestelbusjes, bakwagens met een elektrische laadklep en personenbussen. Wij kunnen u deze auto’s verhuren tegen voor u gunstige tarieven. Ook als u op zoek bent naar een bedrijf voor zakelijk verhuur of shortlease bent u bij ons op de juiste plek. Waar u ook naar op zoek bent, Grouwstra Auto’s heeft altijd een gepaste oplossing voor u. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Onze producten en diensten

Als autobedrijf te Deventer biedt Grouwstra Auto’s diverse producten en diensten aan. Hier vallen onder meer onder:

  • De verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s;
  • Levenslange gratis APK bij elke auto die verkocht wordt;
  • Verhuur van auto’s via Autohopper;
  • Lease en private lease;
  • Reparatie en/of onderhoud van alle merken auto’s;
  • APK keuringen;
  • Auto’s uitlijnen;
  • Storingen uitlezen;
  • Wij zijn tevens een gespecialiseerd SAAB service monteur.

Grouwstra Auto’s is uw autobedrijf te Deventer

Grouwstra Auto’s bestaat sinds 1991. Door te kiezen voor Grouwstra Auto’s kiest u dus voor een autobedrijf te Deventer en omgeving met zeer veel ervaring. Wij zijn gevestigd op twee verschillende locaties in Deventer en hebben tevens een locatie met een SAAB service. Ons autobedrijf te Deventer heeft alle diensten en kennis die we nodig hebben in eigen huis. Indien nodig zorgen wij tevens voor vervangend vervoer. Ook hebben we een gratis haal- en brengservice. Wij halen uw auto op een vooraf afgesproken tijdstip bij u op en leveren hem na de reparatie- of onderhoudswerkzaamheden weer bij u af. In het ergste geval kunnen we u ook een thuisservice aanbieden. Wij komen dan bij u langs om bij u thuis of op uw werk reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Kortom, met Grouwstra Auto’s blijft u altijd mobiel.

Bel ons nu!

Als u op zoek bent naar een autobedrijf in Deventer of omgeving hoeft u niet verder te kijken dan Grouwstra Auto’s. Had u een offerte willen aanvragen, of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan direct. U kunt Grouwstra Auto’s B.V. bereiken via 0570-621600, en Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s B.V. via 0570-677876. Ook kunt u het contactformulier op onze site invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.