Autoverhuur Deventer

Voor autoverhuur in Deventer en omgeving gaat u naar Grouwstra Auto’s. U huurt auto’s bij ons via Autohopper en daarom kunnen we u autoverhuur in Deventer aanbieden tegen de beste prijzen. U kunt namelijk al een auto huren bij ons vanaf slechts €19 per dag. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment, met onder meer nieuwe luxe personenauto’s, bestelbusjes, bakwagens met een elektrische laadklep en personenbussen. Naast particulier verhuurt Grouwstra Auto’s ook zakelijk en kunt u bij ons leasen. Daarom bent u voor autoverhuur in Deventer bij ons op het juiste adres: wij kunnen in alle behoeftes voorzien. Bent u op zoek naar autoverhuur in Deventer tegen scherpe prijzen en met heldere voorwaarden? Kies dan voor Grouwstra Auto’s. Voor meer informatie kunt u ons bellen of contact opnemen via onze site.

Autoverhuur in Deventer via Autohopper

Autoverhuur in Deventer gaat bij ons via Autohopper. Daarom kunt u bij Grouwstra Auto’s simpel en eenvoudig auto’s of busjes huren tegen de scherpste prijzen. Daarbij bent u verzekerd van goede voorwaarden. Bij de huurprijs die u betaalt zitten 100 vrije kilometers per dag inbegrepen, met een extra €0,18 per kilometer daarbuiten. De prijs is ook inclusief een verzekering (met een eigen risico van €500 per schade) en BTW. De door Autohopper geleverde auto’s zijn altijd nieuw geleverde, frisse auto’s met een luxe uitvoering (waaronder airco en een radio). Wij zorgen er voor dat ze perfect onderhouden blijven.

Andere producten en diensten;

Grouwstra Auto’s is opgericht in 1991 en heeft inmiddels vele jaren ervaring als autobedrijf. Naast autoverhuur in Deventer kunnen we u daarom ook diverse andere diensten aanbieden. U kunt bij ons ook nieuwe en tweedehands auto’s kopen. Als u een auto koopt bij ons krijgt u daar levenslange gratis APK bij. Naast de verkoop van auto’s verrichten we ook reparatie- of onderhoudswerkzaamheden voor auto’s van alle merken. Om u niet zonder vervoer te laten zitten bieden we u ook vervangend vervoer aan en een gratis haal- en brengservice. Ook leasen en private leasen wij auto’s. Het voordeel van bij ons leasen is dat u slechts met 1 aanspreekpartner te maken heeft en met alles bij ons terecht kunt. Het is mogelijk om van elk merk nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto’s te leasen.

Neem nu contact op!

Bent u op zoek naar autoverhuur in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in Deventer gevestigd op twee verschillende locaties. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0570-621600 (Grouwstra Auto’s B.V.) of 0570-677876 (Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s B.V.). U kunt ook het contactformulier op onze site invullen, of ons een e-mail sturen.