Bus huren Deventer

Gaat u binnenkort met een groep of reis? Of heeft u een ruime auto nodig om spullen te vervoeren voor bijvoorbeeld een verhuizing? Met de meeste normale auto’s gaat dat vaak lastig en een busje huren is dan wel zo verstandig. Wilt u daarom een bus huren in Deventer? Dat kan bij Grouwstra Auto’s. Wij bieden autoverhuur aan via Autohopper en u heeft daarom bij ons de keuze uit een groot aanbod. We verhuren onder meer bestelbusjes en personenbussen, maar ook nieuwe luxe personenauto’s of bakwagens met een elektrische laadklep. Omdat u bij ons via Autohopper een bus kunt huren in Deventer, huurt u tegen de laagste tarieven. Zo verhuren wij al vanaf slechts €19 per dag. Een bus huren in Deventer doet u bij Grouwstra Auto’s. Meer weten? Bel ons dan, of neem contact met ons op via onze website.

Een bus huren in Deventer bij Grouwstra Auto’s

Bij Grouwstra Auto’s kunt u gemakkelijk een bus huren in Deventer tegen de scherpste prijzen. U huurt bij ons via Autohopper en bent dus verzekerd van hun heldere en goede voorwaarden. U rijdt 100 kilometer vrij per dag en betaalt slechts €0,18 extra per kilometer daar bovenop. Ook zit er een verzekering (met een eigen risico van €500 per schade) bij de prijs inbegrepen. Elk busje dat u bij ons huurt is nieuw geleverd, fris en perfect onderhouden. Ze bevatten tevens allemaal airco en een radio.

Andere producten en diensten;

Naast een bus huren in Deventer kunt u ook gebruik maken van talloze andere diensten die wij aanbieden. We verkopen zowel nieuwe als tweedehands auto’s, inclusief levenslange gratis APK bij elke auto die verkocht wordt. Verder kunnen wij voor auto’s van alle merken voor u repareren of onderhouden. In dat geval bieden we u tevens een gratis haal- en brengservice aan. Indien gewenst verstrekken we u ook een leenauto, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten. Tot slot kunt u bij ons ook auto’s leasen en private leasen. Het voordeel van bij ons leasen is dat u slechts met 1 aanspreekpartner te maken heeft en met alles bij ons terecht kunt. Het is mogelijk om van elk merk nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto’s te leasen.

Neem gelijk contact op!

Wilt u een bus huren in Deventer. Bij ons bent u aan het juiste adres. Grouwstra Auto’s is in Deventer gevestigd op twee locaties. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0570-621600 (Grouwstra Auto’s B.V.) of 0570-677876 (Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s B.V.), het contactformulier op onze site invullen of ons een mailtje sturen.