Busje huren Deventer

Wilt u een busje huren in Deventer of omgeving? Grouwstra Auto’s verhuurt auto’s en busjes tegen de beste prijzen. Wij beschikken over een groot assortiment met onder meer bestelbusjes en personenbussen. Een busje huren in Deventer gaat bij ons via Autohopper, waardoor we tegen scherpe prijzen en met heldere voorwaarden busjes kunnen verhuren. U krijgt van ons 100 vrije kilometers per dag en kunt rijden in een fris en perfect onderhouden busje met een luxe uitvoering. Tevens zit er een verzekering bij de prijs inbegrepen. Naast een busje huren in Deventer kunt u bij ons ook nieuwe luxe personenauto’s, bakwagens met een elektrische laadklep en nog vele andere auto’s huren. Meer weten over wat Grouwstra Auto’s voor u kan betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Andere producten en diensten;

Naast een busje huren in Deventer kunt u bij Grouwstra Auto’s ook gebruik maken van diverse andere diensten die we aanbieden, waaronder:

  • De verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s, met levenslange gratis APK keuring bij elke verkochte auto;
  • Lease en private lease;
  • Reparatie en/of onderhoud van alle merken auto’s, inclusief het uitlijnen van auto’s en het uitlezen van storingen;
  • APK keuringen;
  • Wij zijn tevens een gespecialiseerd SAAB service monteur.

Grouwstra Auto’s is uw autobedrijf te Deventer

Grouwstra Auto’s bestaat sinds 1991 en heeft inmiddels jarenlange ervaring als autobedrijf. Wij zijn gevestigd op twee verschillende locaties in Deventer en hebben op beide locaties alle diensten en kennis die we nodig hebben in huis. U staat bij ons op nummer een en we doen er daarom alles aan om het u de beste service te leveren. Zo hebben we bij reparatie- of onderhoudswerkzaamheden een gratis haal- en brengservice. Wij halen uw auto op een vooraf afgesproken tijdstip bij u op en leveren hem na de reparatie- of onderhoudswerkzaamheden weer bij u af. Ook regelen we vervangend vervoer indien dit nodig is. In het ergste geval kunnen we u ook een thuisservice aanbieden. Wij komen dan bij u langs om bij u thuis of op uw werk reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Kortom, met Grouwstra Auto’s blijft u altijd mobiel.

Een busje huren in Deventer doet u bij Grouwstra Auto’s

Als u een busje wilt huren in Deventer of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0570-621600 (Grouwstra Auto’s B.V.) of 0570-677876 (Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s B.V.). U kunt ook het contactformulier op onze site invullen, of ons een e-mail sturen.