Grouwstra, de APK specialist in Deventer

Verplichte APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en alle Nederlandse auto’s moeten deze keuring vroeg of laat ondergaan. Als uw auto APK-plichtig is en u laat deze keuring niet uitvoeren, dan kunt u een boete krijgen van de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) of van de politie. Als u een ongeluk krijgt en uw auto niet APK-gekeurd is, dan kan het zijn dat uw verzekeringsmaatschappij geen geld uitkeert. Natuurlijk is het ook voor uw veiligheid en die van de mensen om u heen van essentieel belang dat uw auto in goede staat is.

APKGratis APK-keuring

Grouwstra Auto’s en Saab Service Deventer kunnen uw auto APK-keuren ongeacht het merk, bouwjaar of de staat van uw auto. Als u uw auto bij ons heeft gekocht, dan bieden wij de APK-keuring geheel gratis aan! Als u uw auto ergens anders hebt gekocht, dan betaalt u €24,50 voor een benzineauto en €34,50 voor een dieselauto.

Omdat wij twee vestigingen hebben, is er altijd plaats voor uw auto. U krijgt altijd een APK-reminder van ons, zodat u de keuring ruim van tevoren kunt inplannen.

Alles in één en klaar terwijl u wacht

Wij kunnen de APK-uitvoering uitvoeren terwijl u wacht in onze ruime en gezellige showroom. De koffie staat altijd klaar!

Uiteraard kunt u bij Grouwstra Auto’s en Saab Service Deventer uw onderhoud gelijktijdig met uw APK-keuring plannen. Dit is wel zo makkelijk en het scheelt u een hoop tijd.

Leenvoertuig en gratis haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om te wachten tot uw auto klaar is? Dan bieden wij u een leenvoertuig aan. U kunt ook gebruikmaken van de gratis haal- en brengservice. We halen uw auto thuis of op uw werk op en zorgen ervoor dat hij weer in optimale conditie bij u voor de deur staat. Zo past uw onderhoud of keuring altijd in uw agenda. Wilt u een leenauto? Reserveer deze dan van tevoren even bij ons, zodat we de auto startklaar voor u hebben staan.

Afkeuring

Als uw auto onverhoopt wordt afgekeurd, nemen wij contact met u op voor een eventuele reparatie en de kosten hiervan. Als de reparatie langer duurt dan één dag, kunt u altijd gebruik maken van één van onze vervangende vervoermiddelen.

Maak een afspraak

Grouwstra Auto’s en Saab Service Deventer, dé APK-keuringsstations van Deventer en omstreken.