Grouwstra, de APK specialist in Deventer

Woont u in de regio Deventer en bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf dat de APK keuring in Deventer voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Grouwstra Auto’s aan het juiste adres! Wij hebben al jarenlange ervaring en bieden goedkope APK keuring in Deventer aan. Dit doen wij zelfs zonder afspraak! We zijn u graag van dienst.

Goedkope APK keuring door Grouwstra Auto’s uit Deventer

Maar waar staat de afkorting APK eigenlijk voor en waarom is deze keuring zo belangrijk? APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Dit is een keuring die alle Nederlandse auto’s moeten laten uitvoeren, om de rijveiligheid van het voertuig te kunnen garanderen en te kunnen blijven garanderen. Als uw auto APK plichtig is en u laat deze keuring niet uitvoeren, dan kunt u een hele hoge boete krijgen van de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) of van de politie. Als u een ongeluk krijgt en uw auto is niet door de APK keuring heen gekomen of de APK van dit voertuig is verlopen, dan kan het zijn dat uw verzekeringsmaatschappij geen geld uitkeert. Natuurlijk is het ook voor uw veiligheid en die van de mensen om u heen van essentieel belang dat uw auto in goede staat is. Bij Grouwstra Auto’s en Saab Service Deventer kunnen wij uw auto goedkoop APK keuren, ongeacht het merk, bouwjaar of de algehele staat van uw auto. Als u uw auto bij ons heeft gekocht, dan bieden wij u de APK keuring van deze auto levenslang geheel gratis aan! Als u uw auto ergens anders hebt gekocht, dan betaalt u €24,50-, voor een benzineauto en €34,50-, voor een dieselauto. Deze APK keuring in Deventer is dus erg goedkoop.

Omdat wij twee vestigingen hebben die beschikken over een werkplaats, is er altijd plaats voor uw auto. U krijgt altijd een APK-reminder van ons, zodat u de keuring ruim van tevoren kunt inplannen en u niet zult vergeten om de keuring door ons uit te laten voeren. Ook zonder afspraak bent u welkom voor het laten uitvoeren van een goedkope APK keuring in Deventer. Combineert u de APK keuring in Deventer bij Grouwstra Auto’s graag met een onderhoudsbeurt aan uw auto, zodat u tijd kunt besparen? Dat kan natuurlijk ook! Terwijl u wacht tot de AKP keuring en het eventuele onderhoud uitgevoerd is, kunt onder het genot van een lekker kopje koffie gerust een kijkje nemen in onze ruime en gezellige showroom. Bent u niet in de gelegenheid om te wachten tot de keuring klaar is? Dat is geen probleem, want dan bieden we u graag een leenvoertuig aan. Bent u meer geïnteresseerd in de gratis haal- en brengservice die we u bieden? Dan halen we uw auto op op uw werk of bij uw thuis, en zetten hem na de APK keuring of het onderhoud gewoon weer op diezelfde plek terug. Zo wordt het inplannen van een onderhoudsbeurt, reparatie of APK keuring een stuk gemakkelijker! Wanneer u gebruik wilt maken van een leenvoertuig, kunt u deze het best van tevoren reserveren bij één van onze medewerkers. Dan weet u zeker dat er een voertuig voor u beschikbaar is en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

APKOver Grouwstra Auto’s

Grouwstra Auto’s is al sinds 1991 een heus begrip in de regio Deventer. Wij zijn begonnen in Schalkhaar aan de Oerdijk, maar we verhuisden op 1 april 2003 naar het schitterende pand aan de Maagdenburgstraat, dat direct gelegen is aan de snelweg A1 bij Deventer-Oost. Ons bedrijf is gevestigd op een zeer centrale locatie en bestaat uit drie bedrijven. Grouwstra Auto’s, Grouwstra personen en bedrijfsauto’s en Saab Service Deventer. Bij Grouwstra Auto’s kunt u terecht voor het huren van een busje of een ander voertuig of een kijkje in de showroom. Grouwstra Personen en Bedrijfsauto’s en Saab Service Deventer beschikken beide over een werkplaats, waar keuringen, onderhoud en reparaties kunnen plaatsvinden. Sinds 2009 bieden wij Saab-bezitters deze mogelijkheid om het onderhoud en de reparaties aan hun auto’s bij ons bedrijf Saab Service Deventer uit te voeren. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf en leasing van alle merken auto’s, zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Laat de APK van uw auto keuren

Wilt u uw auto goedkoop op APK laten keuren in Deventer en bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten die Grouwstra Auto’s u biedt op dit gebied? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een APK keuring in Deventer! Heeft u een vraag of opmerking en wilt u daar eerst contact over opnemen met ons? We staan u graag te woord.

Maak een afspraak

Grouwstra Auto’s en Saab Service Deventer, dé APK-keuringsstations van Deventer en omstreken.